mandag 10. august 2009

Lets go hunting

I dag har jeg gjort litt av hvert. Begynte med å vaske hele leiligheten og prøve vaskemaskinen for første gang (gikk bra). Deretter tok jeg en runde på Grünerløkka og innvesterte i et par skikkelig gode gummistøvler fra Hunter. Jeg kjøpte med et par fleecesokker som er utrolig gode, ingen fare for at jeg kommer til å fryse i regnet utover høsten. Nå mangler bare en regnjakke.

Dagens antrekk bestod av tskjorte fra Selected Femme, skjørt fra American Apparel, jakke fra Lindex, smykke fra Arts & Crafts og sko fra Paris.

Nice

Ettermiddagen ble tilbragt i frisørstolen. Jeg testen en ny salong helt nederst i Markveien, CatAlexi & co heter den. Jeg fikk lysnet håret en hel del, nå er det endelig så blondt som jeg har ønsket så lenge. Så klippet frisøren bort den utvokste hokkeysveisen min, til en mye finere sparesveis som jeg skal ha på vei til H&M-sveisen jeg posten for en liten stund tilbake. Også er luggen tilbake, endelig <3 Jeg er veldig fornøyd!


Nå har jeg spist middag for én, fiskegrateng fra First Price til 10kr. Jeg synes den smakte akkurat likt som den til 39kr som vi pleier å ha hjemme, så den skal jeg fortsette med.

I morgen synes jeg alle skal komme på Blå kl 15.00. Kjærestens trio, Voyage One, skal spille der i forbindelse med Oslo Jazzfestival. Vi sees!

10 kommentarer:

Anonym sa...

uuu, meget fin pannelugg!

Anonym sa...

uuu, meget fin pannelugg!

Anonym sa...

kuul jakke! Har lyst på sånn med litt markerte skuldre :)

Ladybird sa...

Du er så fin på håret nå. Passer så fint til den cleane klesstilen din. Sees på søndag da ;)

Anonym sa...

Ååå, har VELDIG lyst på hunter støvler:) det blir vel til jul.. Blå på bekkestua?

quoizel lighting sa...

I love your hair it is so cute

Om meg sa...

Liker antrekket ditt :)

Anonym sa...

Superfin sveis, du :) Og superfint antrekk! Og superfine støvler! Og superfin blogg!
(Grünerløkka er også superfint, forresten)

Marit sa...

Så deg på platekompaniet her om dagen, og kom til å tenke på at jeg savner bloggingen din :)

linda-mari-motestudent i London sa...

Så fin hårklipp du har!