onsdag 29. april 2009

If the Stars Were Mine


Se, et dagens antrekk! Med våren kommer varmegradene og inspirasjonen tilbake :) Klikk på bildene.

I dag har jeg hatt på meg singlett fra Noa Noa, skjerf fra en butikk i Barcelona med bare skandinaviske merker (husker ikke hva merket heter), skjørt fra American Apparel og de nye herreskoene fra Paris. Selvfølgelig fått gnagsår... Ute hadde jeg på meg hatt fra H&M, trenchcoat fra Zara og veska fra Vanessa Bruno.

Denne uka har jeg falt pladask for Melody Gardot, en 23 år gammel jazzsangerinne fra Pennsylvania som skriver helt fantastiske låter. Hun har en nydelig stemme. Sjekk henne ut på Spotify/Myspace, sørg for å ha god lydkvalitet for maks nytelse :P Hennes fineste låt synes jeg er "If the Stars Were Mine". Liker også bossa-nova versjonen av Somewhere over the Rainbow veldig godt.

Nå tenkte jeg å kose meg med ekstramaterialet på den nye Twilight-DVDen. Må innrømme at jeg ble litt flau på mine egne vegne da jeg så hvilke jenter som kjøpte filmen i dag... Sa noen fjortis?

2 kommentarer:

maria sa...

Kjempefint antrekk! :)

Jeg har hørt på musikken hennes helt siden du viste meg det istad, utrolig fint. Inspirerende å lese om livet hennes også.

Dina sa...

Du ser ut som Agyness Deyn, og hun er jo ikke akkurat den verste man kan ligne på. :)