lørdag 25. april 2009

Bonjour!

Paris var nydelig. Vi hadde sol hver dag og har gått mange mil med sightseeing og shopping. Spist god mat og kost oss skikkelig. Jeg er helt utslitt etter å ha reist i ni timer i går (flyet var en time forsinka så jeg var ikke i seng før ett) og jobbet fra klokka åtte i dag, så venter med den store bildeposten og alle innkjøpene til i morgen.

Men en ting klarer jeg ikke å vente med. Jeg hadde tenkt lenge på å investere i en ordentlig fin veske av god kvalitet. Kikket på masse vesker i Paris, både Balenciaga og Miu Miu, men fant ikke en jeg syntes var helt perfekt. Vi gikk tilfeldigvis innom Vanessa Bruno (fransk designer) og der fant jeg en helt nydelig svart skinnveske. Den var akkurat riktig størrelse, riktig form og hadde masse fine rom inni og var perfekt. Da jeg kikket på den fortalte damen i butikken at den var på 40% salg. Da måtte jeg jo slå til!

Er den ikke nydelig? Den kan bæres på tvers over brystet, hengende på skulderen eller i håndtaket. Den er veldig klassisk og passer til alt. Den har på en måte et litt vintagepreg over seg også. Skal ta egne bilder i morgen så dere får se litt bedre.

God natt så lenge

4 kommentarer:

M sa...

velkommen hjem:P veska var superfin!

Ingrid sa...

HEi.
Håper du spiste Crepè med Nutella;)

Kamilla sa...

Selvsagt :)

maria sa...

:D

Og den kommer bare til å bli finere og finere!